Ochrana osobných údajov

Zaregistrovaním sa na stránke www.mymame.sk alebo odoslaním objednávky bez registrácie kupujúci udeľuje súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Osobné údaje zákazníkov nebudú zverejňované, sprístupňované ani poskytované žiadnym tretím osobám. Akékoľvek sprístupňovanie osobných údajov je vždy len za účelom vybavenia konkrétnej objednávky, a teda je možné poskytnutie údajov banke či partnersky zamluvneným doručovateľským službám. Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné a je možné kedykoľvek takýto súhlas s ich spracovaním odvolať. Žiadosť je potrebné zaslať poštou na korešpondenčnú adresu:

MYMAME s.r.o.
Velehradská 7
821 08 Bratislava

Alebo elektronicky na E-mailovú adresu pre.vas@mymame.sk

Súhlas so spracovaním osobných údajov zanikne v lehote (najneskôr) 1 mesiaca od doručenia žiadosti kedy údaje zákazníka budú vymazané.

MYMAME s.r.o. vyhodnocuje pre štatistické účely informácie o používaní internetovej stránky www.mymame.sk (napr. počet užívateľov navštevujúcich našu stránku, odkiaľ bol spravený vstup na našu internetovú stránku a iné). Tieto informácie sú iba číselné, bez osobných údajov, a budú použité pre potreby vnútorných rozborov a analýz za účelom zlepšenia kvality našej internetovej stránky.

Nákup tovaru je možný len prostredníctvom internetového obchodu www.mymame.sk, kde je možné vytvorenie objednávky s registráciou alebo bez nej. V prípade nákupu bez registrácie, je potrebné len pre účel vybavenia objednávky zadať nasledujúce údaje: meno, priezvisko, dodaciu, prípadne fakturačnú adresu, E-mail a telefonický kontakt. V prípade nákupu s registráciou sa vytvorí na www.mymame.sk vlastný profil kupujúceho, pričom všetky údaje (meno, priezvisko, adresa, E-mail, telefonicky kontakt atď.) ostanú uložené pre opätovné nákupy. Pokiaľ kupujúci zvolí možnosť odoberania newslettra, budú na E-mailovú adresu kupujúceho zasielané novinkami a akciové ponuky. Odhlásenie sa z odoberania newslettra je možné kedykoľvek zrušiť.
Ako sa nechať správne pokryť
Ak chceš, aby sa tvojmu telefónu pokrytie páčilo, si na správnom mieste. Áno! Tu sa dozvieš, ako sa nechať pokryť.

V prvom rade si treba ujasniť, ktoré značky a typy telefónov sa pokryť dajú:

Apple / iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone 11 a iPhone 11 Pro
Samsung / S6, S7, S7 Edge, S8, S9

Modely od značiek Apple a Samsung budú časom pribúdať. A to podľa najnovších trendov a dopytu zákazníkov vlastniacich modely, ktoré v aktuálnej ponuke nie sú. Pokiaľ si majiteľom smartfónu od značky Huawei, Lenovo, Nokia, Sony Ixperia, Google pixel a podobne, je, žiaľ, viac ako pravdepodobné, že ťa pokryť nevieme. Pre našu technológiu výroby je, nateraz, nemožné zohnať materiál pre potlač iných značiek ako Apple a Samsung.
Telefón sa dá pokryť dvomi spôsobmi. Bezpečne a najsambezpečnejšie. Tu je stručný a prehľadný návod, ako na to:
Návod k výberu krytu

Všetky kryty, ktoré ponúkame, sú vyrábané nami, ručne s pomocou unikátnej technológie. Kryt sa vždy vyrába až po prijatí konkrétnej objednávky, čiže váš kryt bol naozaj robený len a len pre vás. Pokrývače vyrábame tu na Slovensku, v Bratislave. Žiadna Čína, žiadne dzeci (ak nerátame, naše, ktoré sa nám tu občas motajú pod nohami).  Sme šťastní zo všetkých pozitívnych ohlasov, že kryty su nielen krásne, ale naozaj chválite aj vysokú kvalitu! O to nám presne išlo! Ak si objednáte verziu nárazuvzdornú (TOUGH), nebojte sa, keď sa bude mobil ťažšie nasádzať do krytu, kľudne pritlačte a keď to sadne, tak pochopíte, prečo to možno šlo tak ťažko. Ide o to, že čím viac kryt priľne, tým viac chráni mobil. Mobil bude NAOZAJ na porádečku a potvrdili nám to už mnohí žúrujúci ľudia, či tá druhá riziková skupina, t.j. ľudia s malými deťmi. Že prežije každý pád! Aj opakovane. Navyše, kryty sú z recyklovateľného materiálu a to nás hreje pri srdci. Ako aj tá mašina, v ktorej ich pre vás s láskou pečieme. 

Verziu Snap aj Tough ti vieme vyrobiť v matnom či lesklom prevedení. Svoj výber budeš mať možnosť zadať pri objednávaní produktu*. Tu je príklad lesklého a matného prevedenia rovnakého dizajnu.
 

* Kryty z kolekcie “Rozum vo vrecku” sa vyrábajú, na žiadosť autora, len v matnom prevedení. Dizajny z kolekcie Tiny Minor zase prezmenu nesedia na každý druh krytu, preto je možnosť výberu pokrytia vášho zariadenia skromnejšia.